0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Melbye Skandinavia

Melbye Skandinavia erbjuder produkter och systemlösningar inom energi, infrastruktur och installation. För att möta kundernas behov arbetar bolaget innovativt och försöker hela tiden att hitta de smartaste lösningarna för att effektivt kunna möta den efterfrågan som finns på marknaden. För att lyckas arbetar Melbye med produkter av hög kvalitet och använder sig av pålitliga leveranskedjor. Företaget arbetar också efter en hållbarhetsstrategi för att bidra till en bättre samhällsutveckling och minska sin miljö- och klimatpåverkan.

Företagets tre expertområden

Ett område som Melbye profilerar sig inom är systemlösningar för eldistribution. Rätt utrustning är en viktig del för en säker elhantering. Företaget erbjuder också smart och hållbar infrastruktur för alla typer av anläggnings- och fiberprojekt som passar i ett modernt samhälle. Genom att tillhandahålla effektiva systemlösningar får kunderna en ökad flexibilitet, ett mer kostnadseffektivt projekt och en bättre arbetsmiljö. I sortimentet finns också ett stort utbud av installationsprodukter. Några exempel som återfinns i företagets sortiment är kabeltillbehör, nödbelysning och olika typer av verktyg. I vårt sortiment från Melbye finns bland annat gummigrepp för dragfjäder, skruvskarvshylsor och krympslang med lim.

Melbye Skandinavias värderingar

Att arbeta på ett så hållbart sätt som möjligt är viktigt för Melbye Skandinavia. Produkterna och lösningarna som Melbye erbjuder ska inte bara gynna kunderna och svara på deras behov och krav, de ska också bidra till ett bättre samhälle och ta hänsyn till både människor och miljö. För att klara detta arbetar företaget efter tre värderingar. Melbye ska arbeta på ett innovativt sätt för att vara en betydelsefull del av den gröna omställningen. För att kunna vara innovativa är lagandan inom företaget viktig. Den stärker det interna samarbetet och förankrar hållbarhetsarbetet hos alla medarbetare i hela organisationen. Till sist arbetar Melbye med stor professionalism för att på ett effektivt sätt möta kundernas krav och vilja att anpassa sig till mera hållbara arbetssätt.

Melbye Skandinavias långa företagsutveckling

Melbye Skandinavia är ett familjeföretag som grundades redan 1907 av Hans Christian Axel Melbye. Då hette företaget H.C.A Melbye och affärsidén var att sälja bland annat plåtförpackningar, bilringar samt plåt- och blyrör. Redan 1923 växte företaget genom två betydelsefulla förvärv. Sedan dess har Melbye varit agenter för många företag, förvärvat flera bolag och vuxit genom egen tillverkning. 1985 börsnoterades bolaget. 1988 köpte dock familjen Melbye tillbaka aktierna och företaget blev återigen familjeägt. Andra stora händelser i Melbye Skandinavias historia är när företaget 2007 firade att man funnits på marknaden i hundra år och 2016 när Melbye utsågs till ”Årets Superföretag” av Veckans Affärer. 2022 bytte Melbye Skandinavia namn till Melbye Group. I gruppen ingår dotterbolagen Melbye Skandinavia Norge och Melbye Skandinavia AB.

Idag har företaget över hundra anställda i Norge, Sverige och Danmark. Företaget har också verksamhet i Taiwan och Storbritannien samt kontor i Indien. För att möta kraven och behoven i en föränderlig värld är Melbyes mål att hela tiden utvecklas och växa inom systemlösningar för energi, infrastruktur och installation.

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
50,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
345,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
73,00 kr
1 av 3 varianter i webblager
1-3 dagar
från 259,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 95,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
179,00 kr