0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

MAXEL

Maxel Belysning - En belysningsepok i familjens tecken

Sedan Max Laser lade grunden för Maxel Belysning 1933, har företaget växt till att bli en av Sveriges främsta pionjärer inom belysningsbranschen. Med en oändlig strävan efter innovation, kvalitet och hållbarhet har Maxel etablerat sig som en ledstjärna för både hem och offentliga miljöer, erbjudandes en mångsidig portfölj av belysningssystem som sträcker sig från invändiga spotlights till utomhusbelysning och sofistikerade skensystem.

Maxels belysningslösningar - Din väg till en ljusare framtid

Med Maxels omfattande sortiment är valmöjligheterna oändliga. Från minimalistiska downlights som skapar en inbjudande atmosfär i varje rum, till energieffektiva LED-lösningar som belyser framtiden mot en mer hållbar värld, erbjuder Maxel lösningar som inte bara lyser upp din miljö utan också berikar den.

Varje produkt från Maxel är en manifestation av företagets åtagande till innovation, hållbarhet och design. Det är därför Maxel är det självklara valet för dem som söker belysningslösningar som kombinerar funktionalitet med estetik, och som värdesätter både tradition och framtida innovationer.

Upplev Maxels magi hos oss

Vi är stolta över att vara en del av Maxels resa genom att erbjuda deras brett sortiment av belysningslösningar. Vårt engagemang för att leverera produkter av högsta kvalitet går hand i hand med Maxels tradition av excellens. Utforska vårt urval av Maxel-produkter och upptäck hur rätt belysning kan transformera din miljö. Välj Maxel för en ljusare, mer hållbar och estetiskt tillfredsställande framtid.

Läs mer

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 2 st
1-3 dagar
från 499,00 kr
2 av 3 varianter i webblager
1-3 dagar
från 105,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
280,00 kr
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
från 515,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
335,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
9,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
60,00 kr