0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

LVI

LVI element – för energieffektiv och miljövänlig uppvärmning

LVI, Lidköpings Värmeledningsindustri, grundades redan 1922 och har sedan dess vuxit till en av Europas främsta leverantörer av intelligenta elradiatorer, handdukstorkar och oljefyllda element. LVI ingår numera i den finskägda koncernen Purmo Group, tidigare Retting ICC, och varumärket går idag under namnet LVI by Purmo. Företaget har exportverksamhet över hela världen och erbjuder ett brett sortiment av elektriska värmelösningar med modern design och avancerad teknik. Den extensiva produktportföljen inkluderar allt från stilrena panelradiatorer, oljefyllda LVI element, vätskefyllda designradiatorer och elektriska handdukstorkar till elkonvektorer, golvvärme, ventiler, styrsystem och olika tillbehör.

En signaturprodukt från LVI är oljefyllda radiatorer, som tillverkas av högklassig svensk stålplåt i fabriken utanför Lidköping. De flesta oljefyllda elradiatorer från LVI innehåller en specialutvecklad vegetabilisk olja som är biologiskt nedbrytbar och tål extrema temperaturer utan att förlora sina förträffliga värmeledande egenskaper. Den patenterade formulan bidrar tillsammans med elementens sömlöst maskinsvetsade tvåskalskonstruktion, exakta elektroniska LVI termostater och smarta temperatursänkningsprogram till ett högfunktionellt och energibesparande värmesystem som passar perfekt i det kalla nordiska klimatet. Många LVI radiatorer är dessutom försedda med digital pekskärm och kan även anslutas till WiFi för trådlös styrning om så önskas.

LVIs väldesignade oljeelement nyttjas i allt från privata villor, lägenheter och fritidshus till hotell, skolor, kontor, offentliga lokaler och institutioner. De lättinstallerade elradiatorerna fungerar även utmärkt till renoveringsprojekt, tillbyggnader, hobbyrum, förråd och andra mindre utrymmen. Ett väggelement som drivs på el är också ett ypperligt alternativ på platser där det inte är möjligt att dra in vattenburen värme.

Ett oljefyllt element från LVI ger en snabb och mjuk uppvärmning utan att det blir för hett för vidröring, bränner damm eller för oväsen. LVI elradiatorer är både snygga, trygga, energieffektiva, tysta och luktfria – ett smart val såväl för interiören som hälsan, plånboken och klimatet. LVI producerar elradiatorer enligt högt ställda miljökrav och kompromissar aldrig med kvaliteten. Med en radiator från svenska LVI får du en klimatsmart och prisvärd värmelösning som kommer att hålla kylan ute ur ditt hem under lång tid framöver. Varje LVI element är konstruerat med omsorg och gjort av de bästa materialen som finns att tillgå. Alla nya LVI radiatorer omfattas av en flerårig kvalitetsgaranti och produkterna testas dessutom noggrant för att säkerställa att du får ett element som är lika driftsäkert och pålitligt att använda som det är estetiskt tilltalande och elegant att se på. Många innovativa designer har lämnat företagets fabrik genom åren, LVI Milo gjutgranit element och panelradiatorer i varje tänkbar nyans på RAL-kartan är bara några exempel.

Handla prisvärda handdukstorkar och elradiatorer från LVI online

Som stolta LVI-återförsäljare kan vi erbjuda ett brett utbud av oljefyllda LVI elradiatorer, elektriska handdukstorkar och styrsystem. Vi har både oljefyllda LVI element på 400 V för fast installation och flyttbara LVI element på 230 V med sladd och stockpropp. Väggfäste medföljer alla oljefyllda LVI element och handdukstorkar på 400 V då de enligt lag måste monteras på väggen. Men du kan även köpa ett väggfäste till ditt 230 V LVI element om du vill.

Vårt sortiment omfattar även ett stort urval av tillbehör och reservdelar till LVI element, inklusive anslutningskablar, kopplingsdosor, stänkskydd i IP44, samt väggfästen till LVI radiatorer och handdukstorkar. Behöver du byta termostat på ditt LVI element eller söker efter en reservdel till din befintliga LVI termostat finner du även radiatorventiler, vredinsatser, digitala touchscreenpaneler och andra komplement i webbutiken. För att hitta kompatibla reservdelar, kontrollera typbetckningen på ditt element, exempelvis LVI MEB, CEB eller Yali G.

LVI utvecklar högkvalitativa, stilrena och kostnadseffektiva värmelösningar som passar perfekt för inomhusbruk i moderna hem. Genom att byta ut gamla elradiatorer kan du både snygga till interiören, minska energiförbrukningen och spara pengar. En modern oljefylld LVI radiator har en mycket effektiv termostat som reglerar värmen exakt och ger dig ett energismart och varmt hem även när det är kallt ute. En LVI handdukstork ger varma och sköna handdukar, samtidigt som den hjälper till att avfukta luften i badrummet eller tvättstugan. Här finner du både kromade och vitlackerade handdukstorkar i flera stilfulla varianter. Även LVI radiatorer finns i en rad olika storlekar, material och effekter och kommer såväl i horisontella som vertikala utföranden med enkla och dubbla paneler samt slät eller klassiskt ribbad front. Hos oss kan du köpa både handdukstorkar och snygga oljefyllda LVI element till bra priser online – alltid med snabba leveranser!

Nya produkter

Alla produkter

1 av 7 varianter i webblager
1-3 dagar
från 3 174,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 4 899,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
2 935,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
142,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
3 820,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
från 2 922,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
1 170,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
270,00 kr