0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Lucide

Lucide är ett ledande varumärke inom dekorativ belysning, känt för sin kombination av stil, funktion och kvalitet. Med ett brett utbud av innovativa belysningsprodukter som sträcker sig från eleganta taklampor och vägglampor till moderna golv- och bordslampor, erbjuder Lucide belysningslösningar som förhöjer atmosfären i ditt hem eller företag. Lucide är dedikerade till att skapa belysning som inte bara lyser upp ditt rum, utan också bidrar till att skapa en unik och inbjudande miljö.

Taklampor och Pendellampor

Lucides sortiment av taklampor och pendellampor kombinerar elegans med innovativ design. Dessa armaturer är utformade för att bli en central del av din inredning, samtidigt som de erbjuder optimal ljusstyrka och energieffektivitet. Med ett brett urval av stilar och material, inklusive modern, industriell och klassisk design, kan du hitta en taklampa eller pendellampa som passar perfekt i ditt hem eller kontor.

Vägglampor och Spotlights

Lucide erbjuder också ett omfattande utbud av vägglampor och spotlights som ger flexibel och riktad belysning. Dessa armaturer är idealiska för att skapa stämningsbelysning eller accentbelysning i olika rum. Med justerbara spotlights kan du rikta ljuset precis där du behöver det, vilket gör dem perfekta för arbetsområden eller som dekorativ belysning. Lucides vägglampor finns i en mängd olika designer och finishar, vilket gör det enkelt att hitta en stil som kompletterar din inredning.

Golv- och Bordslampor

För att komplettera ditt belysningskoncept erbjuder Lucide ett urval av golv- och bordslampor som kombinerar komfort och stil. Dessa lampor är designade för att vara både funktionella och dekorativa, vilket gör dem till ett utmärkt val för att skapa en inbjudande atmosfär i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor. Med moderna och klassiska designer, samt innovativa materialval, ger Lucides golv- och bordslampor dig möjlighet att uttrycka din personliga stil samtidigt som du förbättrar belysningen i ditt hem.

Utomhusbelysning
Lucide erbjuder också en rad utomhusbelysningslösningar som är designade för att vara både hållbara och säkra. Deras utomhusarmaturer är byggda för att klara av tuffa väderförhållanden samtidigt som de ger ett inbjudande ljus runt ditt hem eller trädgård. Från vägglampor och taklampor till mark- och trädgårdsbelysning, Lucides utomhusbelysning kombinerar stil och funktion för att förbättra både säkerheten och estetiken i din utomhusmiljö.

Stilfulla och Funktionella Belysningslösningar

Lucide är engagerade i att leverera produkter av högsta kvalitet genom att kombinera innovativ design med avancerad teknik. Deras produkter genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna inom belysningsindustrin. Med ett starkt fokus på hållbarhet och energieffektivitet, är Lucides belysningslösningar inte bara estetiskt tilltalande utan också miljövänliga.

Välj Lucide hos Elbutik

Vi är engagerade i att erbjuda en enastående shoppingupplevelse. Vi har ett brett sortiment av Lucide-produkter som är klara för omedelbar leverans och flera betalningsalternativ via Klarna Checkout för att göra ditt köp så enkelt som möjligt. Vårt erfarna kundtjänstteam finns alltid till hands för att besvara dina frågor och ge dig den hjälp du behöver. Vi erbjuder också en omfattande garanti och tillförlitlig eftermarknadsservice för att säkerställa att du är helt nöjd med ditt köp.

Skapa Din Drömbelysning med Lucide

Med Lucides produkter får du högkvalitativa och stilfulla belysningslösningar som förhöjer atmosfären i ditt hem eller företag. Upplev skillnaden som högkvalitativ, innovativ belysning kan göra för ditt utrymme. Lucides engagemang för kvalitet och design innebär att du får produkter som inte bara uppfyller dina nuvarande behov, utan också är redo att möta framtidens krav. Besök Elbutik.se idag och upptäck varför Lucide är det föredragna valet för belysning. Välkommen till Elbutik.se – din portal till framtidens belysningslösningar.

Nya produkter

Alla produkter

Filter Laddar...

Färg  
Typ  
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
från 249,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
2 599,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 499,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
299,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
i webblager 1 st
1-3 dagar
249,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
399,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
749,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
499,00 kr 599,00 kr
-16%
i webblager 1 st
1-3 dagar
149,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
449,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
299,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
269,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
749,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 499,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
749,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
899,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
999,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
2 399,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
799,00 kr
Sida 1 av 2. Visar 20 av 22 filtrerade poster
1 2