Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Knipex

Knipex är en ledande tillverkare av högkvalitativa verktyg för professionella användare. Företaget grundades 1882 i Tyskland och har sedan dess fokuserat på att utveckla och tillverka verktyg som är ergonomiska, hållbara och funktionella. Knipex fokuserar på hög kvalitet och innovativ design, och är en välkänd och respekterad tillverkare inom verktygsindustrin.

Knipex erbjuder ett brett utbud av verktyg, inklusive tänger, avbitare, skruvmejslar, pipnycklar och andra specialverktyg. Verktygen är tillverkade med högsta precision och är kända för sin höga kvalitet och för att vara ergonomiska och lätta att använda.

En av Knipex mest populära produktserier är deras tänger, som tillverkas med högsta kvalitet och precision. Dessa tänger har utvecklats med användarens behov i åtanke och är utformade för att vara både ergonomiska och funktionella. Knipex strävar efter att erbjuda de bästa verktygen på marknaden. Stora investeringar och resurser i forskning samt utveckling för att kunna utveckla nya produkter och förbättra befintliga verktyg i både kvalité, funktion och hållbarhet.

Bestsellers

Alla produkter

2 av 3 varianter i webblager
1-3 dagar
från 279,00
i webblager 1 st
1-3 dagar
i webblager 1 st
1-3 dagar
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 229,00
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 179,00
i webblager 1 st
1-3 dagar
Sida 1 av 2. Visar 20 av 28 poster.
Föregående (1) 2 Nästa
1