0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Klimatfabriken

Klimatfabriken: Framtiden för Miljömedveten Ventilation

I det natursköna området nära Strängnäs, i byn Solö, finner man hjärtat av Klimatfabriken – en pionjär inom miljövänlig ventilationsteknik. Klimatfabriken är dedikerade till att skapa ett bättre inomhusklimat genom innovativa lösningar som inte bara är effektiva och estetiskt tilltalande utan också skonsamma mot vår planet. Genom att använda hållbara material som återvinningsbar PP-plast, och genom att noggrant välja miljöcertifierade underleverantörer, visar Klimatfabriken vägen för en grönare framtid inom ventilationsbranschen.

Miljömedvetna Ventilationslösningar för Nordiska Hem

Klimatfabrikens framgångar med deras flaggskeppsprodukter Klimat K2 och Klimat K7 belyser deras förmåga att kombinera funktionalitet med miljöansvar. Klimat K2, en innovativ tilluftsventil, anpassar sig automatiskt för att reglera luftflödet baserat på aktuella behov. Klimat K7, å andra sidan, är en revolutionerande badrumsfläkt och värmeförflyttare som erbjuder effektiv ventilation och energibesparing för våtutrymmen. Dessa produkter är utformade för att enkelt kunna installeras, vilket gör dem till ett idealiskt val för både nybyggnation och renoveringsprojekt.

Hållbar Ventilation med Stil

Med en ständigt växande portfölj av produkter strävar Klimatfabriken efter att vara en omfattande leverantör av ventilationslösningar som inte bara sparar energi utan också förhöjer estetiken i ditt hem. Vare sig det gäller eleganta tilluftsventiler, dynamiska fläktar, eller tillbehör såsom kallrasskydd och täckplattor, har varje produkt utformats med både funktion och design i åtanke.

Upptäck Klimatfabriken hos oss

Vi är stolta över att presentera Klimatfabrikens sortiment av högkvalitativa, miljövänliga ventilationsprodukter. Här finner du allt du behöver för att skapa ett hälsosamt och behagligt inomhusklimat i din bostad. Oavsett om du är en privatperson som söker energieffektiva lösningar för ditt hem, eller ett företag i behov av avancerade ventilationssystem, erbjuder vi produkter som möter dina behov till konkurrenskraftiga priser. Gör ditt val och njut av enkel och säker betalning genom Klarna Checkout, med snabba och smidiga leveranser direkt till din dörr. Välkommen att göra ditt hem grönare och fräschare med Klimatfabrikens ventilationslösningar – ditt val för en hållbar framtid.

Läs mer

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
1 549,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 724,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
164,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
499,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
219,00 kr 235,00 kr
-6%
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
235,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
297,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
179,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
89,00 kr