0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Hultafors

När du söker efter verktyg med överlägsen funktion, precision och kvalitet är Hultafors det självklara valet. Deras verktyg är utvecklade med unika kunskaper om de professionella användarnas arbetsdag och bygger på en imponerande erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1883, då Karl-Hilmer Johansson Kollén skapade den världskända tumstocken.

Deras breda urval av handverktyg är skapat för att möta behoven inom alla typer av professionellt hantverk. Genom nära samarbete med professionella användare strävar de efter att göra arbetsdagen så enkel och effektiv som möjligt. Deras produkter testas rigoröst av dessa användare tills varje detalj är optimerad och resultatet uppfyller högsta standard. För dem är det enda sättet att säkerställa att deras verktyg lever upp till sina löfte - verktyg att lita på.

Deras hängivenhet till ditt bästa innebär att deras produkter är ergonomiskt utformade och tillverkade med hållbara material, vilket garanterar lång livslängd. Genom denna strävan efter hållbarhet bidrar de också till att minimera sin miljöpåverkan. Välj Hultafors för verktyg som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar, samtidigt som du investerar i långsiktig kvalitet och miljöhänsyn.

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 2 st
1-3 dagar
från 68,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
255,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
59,00 kr