0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Heatlight

Heatlight

 

 

Heatlights Quartz Halogenvärmare ger dig som användare det absolut senaste och bästa inom infravärme – kortvågsteknik med omedelbar och direktverkande värmekomfort. Glöm traditionella kolfibervärmare som värmer upp luften med lång uppvärmningstid samt låg verkningsgrad. Tillsammans med produkternas övriga egenskaper såsom konstruktion, design, teknisk innovation, låg energiförbrukning och hög kvalité tillhör produkterna det absolut bästa som erbjuds på marknaden och detta till ett pris som ingen liknande produkt med dessa egenskaper erbjuder.  

 

 

HLW-serien är Quartz Halogenvärmare som passar perfekt för användning på uteplatser eller altaner där du ställer krav på god design, naturligt sken, samtidigt som den ska tåla utomhusanvändning och ge en god och direktverkande värmekomfort. Tack vare sin höga IP klassning (IP55) klarar HLW värmarna av att monteras utomhus (dvs behöver inte monteras inomhus eller under tak). HLW erbjuder även sk NDA lampor vilka till skillnad från många andra värmare på marknaden som har Gold lampor ger ett naturligt och varmt ljussken (ej rött). Värmaren kan monteras antingen på vägg, i tak eller parasoll (genom tillbehör parasollarm).

HLW- serien finns i färgerna vit, svart och silver. Förutom färg är värmaren densamma på alla modeller. Beroende på modell så sitter det en värmelampa på antingen 1000 W, 1500 W eller 2000W i vid leverans. Utbyteslampor finns.
 

Till HLW erbjuds tillbehör såsom dimmer, timer, rörelsedetektor och parasollarm. Parasollarmen är idealisk och underlättar montering i parasoller avsevärt.
 

 

HLQ-serien är Quartz halogenvärmare som är mer inriktad på professionell användning såsom industriell och kommersiell användning med montering inomhus eller utomhus under tak. Produkten är lite mer robust än HLW sortimentet med en tålig och ändå elegant konstruktion i högsta kvalité. HLQ monteras inomhus eller utomhus under tak. Idealisk för uppvärmning av större ytor som lagerlokaler, förråd, uteserveringar mm, eller arbetsytor där temporär uppvärmning behövs. Värmaren kan monteras antingen på vägg eller i tak.

HLQ-seriens värmare går i benvit färg och finns i effekterna 1500W, 2000W, 3000W och 4000W. Produkterna levereras med typen Guldlampa (Gold lamp). Utbyteslampor finns.

Till HLQ erbjuds tillbehör såsom dimmer, timer och rörelsedetektor.  

 

HLX15P är en mobil Quartz halogenvärmare för de fall där du är i behov av att kunna flytta med dig värmen eller temporärt förflytta den mellan olika platser. Den är idealisk då du vill ha snabb platsuppvärmning i t.ex. ett garage, en arbetsplats, mm. Värmaren levereras med höj- och sänkbart stativ. Produkten kan inte utsättas för direkt väta/regn utan måste i så fall skyddas. 

 

HotTable Värmebord är ett ljudlöst, säkert och kostnadseffektivt måste på uteplatsen. Till skillnad från vanliga infravärmare värmer det infraröda kvartselementet upp själva mediet direkt och inte luften runtomkring. Vi kallar det "Real Feel Temperature".

HotTable finns i två olika utföranden, kafébord och barbord. Båda två har microprocessorstyrd värmereglering. Värmen stängs automatiskt av när lufttemperaturen går över 18 grader.

- Kortvågssystemet ger en omedelbar och behaglig värme

- Långt mer kostnadseffektivt än traditionella värmare

- Mer träffsäker värme än med vanliga värmelampor

- Fullt skydd mot brännskador. Du kan lugnt beröra värmeelementet utan att bli bränd

- 1000/1500 Watt Philips rundstrålande  infraröda kortvågs halogen-värmeelement

- Bordsskiva i svart laminat eller aluminium

- Tål alla väder

- Plug and Play. Med stickkontakt på 10A

- Elementet räcker 5-6000 timmar

- Tippsäkert
- Dubbelt överhettningsskydd med termosäkring 

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
1 495,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
2 680,00 kr