0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

GP

GP Batteries – för hållbara och klimatsmarta energilösningar

GP Batteries International (GPI) grundades 1964 och ingår i den Hong Kong-baserade elektronikkoncernen Gold Peak Group. I Kina har GPI omkring 15 fabriker som bland annat tillverkar alkaliska GP batterier, batteriladdare, litiumbatterier och NiMH-batterier. GP Batteries har länge varit en av världens största batteriproducenter och företaget har satsat hårt både på att utveckla batterierna och på att ta fram nya metoder för att återvinna och samla in gamla batterier. Sedan laddningsbara batterier och batteriladdare lanserades på 1990-talet har GP intagit en marknadsledande position inom den sektorn med stora tillverkningsindustrier och flest antal producerade NiMH-batterier. GP Batteries var också först med att introducera fenomenet powerbank som nu har blivit ett välbekant koncept. Idag gör GP allt från klassiska engångsbatterier, ljuskällor, ficklampor och pannlampor till säkerhetslampor, laddningsbara batterier med laddare och tillbehör, liksom powerbanks och andra produkter för trådlös laddning. I Italien, Norden och Frankrike ansvarar GPBM för försäljning och marknadsföring av alla produkter från GP Batteries. GPBM ägs delvis av GP Batteries. GPBM Nordic har även specialiserat sig på brandsäkerhetsprodukter med hög kvalitet och god tillförlitlighet. Huvudkontoret med lager som täcker Norden ligger i Göteborg.

Ladda upp med prisvärda GP batterier online

Välkommen att fylla på ditt förråd av billiga GP batterier i vår välsorterade webbutik! Här finner du allt från enkla, icke uppladdningsbara CR123A litiumbatterier till praktiska flerpack med laddningsbara GP ReCyko batterier i olika modeller och kapaciteter. Vi har uppladdningsbara AA-batterier på 1 300, 2 000 och 2 600 mAh, långlivade 3 V CR123A kamerabatterier, laddningsbara 150 mAh 9 V batterier, rejäla D 5700 mAh batterier och mycket mer!

Uppladdningsbara GP batterier kan ersätta vanliga batterier i de flesta elektriska och elektroniska hushållsprodukter, såsom ficklampor, digitalkameror, radioapparater, klockor, brandvarnare, fjärrkontroller och andra trådlösa prylar. Ett laddningsbart GP batteri har mycket låg självurladdning och behåller sin laddning i upp till ett år om det inte används, vilket innebär att du utan problem kan fixa laddningen på hemmaplan och bunkra upp med färdigladdade batterier i fritidshuset eller husvagnen inför sommarens semesterutflykter. När du köper ett laddningsbart GP AA, D eller 9 V batteri hos oss levereras det så klart färdigladdat och redo att användas, men för att kunna återuppladda det vid behov behöver du en passande GP batteriladdare. Vi har även kompletta set med både laddningsbara batterier och laddare i ett.

Den bästa batteriladdaren är den som ger dig valuta för pengarna – och det får du med GP Batteries! Att ha en GP batteriladdare och en extra omgång uppladdningsbara batterier hemma är alltid en väl värd investering. Laddningsbara batterier med batteriladdare är visserligen något dyrare i inköp än traditionella standardbatterier, men det är en låg engångskostnad som du snart kommer att tjäna in eftersom du hädanefter slipper köpa nya batterier stup i kvarten. När dina laddningsbara batterier tappar effekt är det bara att stoppa i dem i laddaren, vänta ett tag och återanvända dem – om och om igen! Laddningsbara GP batterier är ett smart val både för miljön och plånboken. Hos oss köper du alla dina GP batterier snabbt och säkert direkt på nätet – alltid till låga priser och med kvicka leveranser!

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
149,00 kr