0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Fluke

 

Fluke mätinstrument

Flukes elektriska testverktyg är kända bland elektriker och används som felsökningsverktyg av många ute på fältet. Fluke mätinstrument är utformade för att vara noggranna, säkra och lätta att använda.

Fluke mätinstrument i olika modeller

I vårt sortiment hittar du flera olika varianter av Fluke mätinstrument. Vissa av våra modeller Spänningsdetektorer ledande på marknaden idag. De har bland annat en automatisk självtestfunktion för ökad personsäkerhet. Batterihållaren är fastmonterad på en plats. De är också mycket lätta att använda, samt spänningsnärvaro indikeras av att spetsen lyser rött. Som användare kan man själv bestämma om man även vill att spänningen ska indikeras med ljudsignal.

Mer avancerade mätinstrument från Fluke kan exempelvis mäta spänningar upp till 1000V AC med en öppen gaffel. De är helt utan testkablar och strömförande delar och du kan använda ditt mätinstrument utan att skruva ur kabelfästen eller öppna elskåpet. Spänning och ström kan mätas samtidigt utan elektrisk kontakt med mätobjektet.

Ett annat alternativ av Fluke mätinstrument är anpassade för att kunna hänga med i varje elektrikers dagliga arbete. De har en lättläst display, tål att användas i tuffa miljöer och har en ergonomisk design. Det är enkelt att trycka på knapparna även med handskar på händer. Uppmätt spänning kan indikeras på fyra olika sätt. Det syns på displayen, med hjälp av lysdioder, med en ljudsignal och med vibration. Ljudsignalen är valfri och kan stängas av. Den inbyggda batteritestfunktionen håller koll på när det är dags att byta batteri.

Investera i ett Fluke mätinstrument och förvänta dig kvalitet och lång hållbarhet. Vi svarar gärna på eventuella frågor du kan tänkas ha kring produkterna från Fluke.

Nya produkter

Alla produkter

Skickas inom 11-15 arbetsdagar
2 714,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
599,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
995,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
4 290,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
2 155,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
455,00 kr