0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Finder

Finder

Finder är Europas största producent av sockelreläer till industrin, och är i dag den producenten i Europa som uteslutande har produktion inom EU. Förutom sockelreläer är Finder bland de främsta producenterna av plintreläer, tidsreläer, övervakningsreläer, transientskydd m.m. Under mer än 50 år har Finder skapat sig en position som en ledande och innovativ producent av produkter med hög kvalitet och är i dag ett mycket välkänt namn i industrin.

Finder – med mer än 1.000 anställda – har fabriker i Italien, Spanien och Frankrike samt ett världsomspännande nät med 14 egna säljbolag och mer än 40 agenter/distributörer.

I Sverige och Norge arbetar Finder genom dottorbolaget Finder AB, som sedan 2001 har bedrivit sin verksamhet från Mölnlycke, utanför Göteborg. Finder AB har hand om försäljning, support och logistik i de 2 länderna samt lagerför de vanligast förekommande produkter.

Finder AB arbetar både med egna kunder i Sverige, Danmark och Norge men också genom de stora grossistkedjorna och ett antal lokala distributörer.

Läs mer

Nya produkter

Alla produkter