0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Ensto

Ensto - Från Små Metallkomponenter till Global Pionjär

Grundat av den ambitiösa ingenjören Ensio Miettinen i Borgå, Finland, 1958, har Ensto utvecklats från en beskedlig start med svarvade metallkomponenter till att bli en global ledare inom elteknik och belysning. Genom att kombinera effektiva produktionsmetoder, kloka materialval och ett obevekligt fokus på innovation och användbar design, har Ensto framgångsrikt expanderat sitt sortiment och sin marknad över decennierna. Från att ha tagit patent på över ett hundratal unika elprodukter i sina tidiga år, speglar Enstos resa en imponerande framgångssaga driven av ständig utveckling och expansion.

En Varierad Produktportfölj för Alla Behov

I dag sträcker sig Enstos produktutbud långt bortom sina ursprungliga metallkomponenter. På 1970-talet började företaget producera belysningsarmaturer och under årens lopp har sortimentet utökats till att omfatta allt från köksutrustning och elektriska uppvärmningssystem till innovativa lösningar för elbilsladdning och smart belysning för moderna fastigheter. Enstos förmåga att anpassa sig till marknadens föränderliga behov har cementerat dess ställning som en industripionjär.

Familjeägt och Globalt

Trots sin internationella framgång förblir Ensto ett familjeägt företag, med en stark närvaro även i Sverige. Verksamheten spänner över ett brett spektrum av affärsområden, där fokus ligger på att leverera smarta och flexibla lösningar som förenklar och förbättrar livet för både installatörer och slutanvändare. Genom sina divisioner Enesto Sweden AB och Enesto Building Systems, fortsätter företaget att driva innovation inom belysning, EV-laddning, och elinstallationer.

Alltid Rätt Belysning med Ensto Armaturer

Enstos belysningslösningar är designade för att möta och överträffa kraven i moderna fastigheter, oavsett om det handlar om kontor, skolor, butiker eller hemmiljöer. Med en omfattande katalog av armaturer som täcker allt från hemtrevlig belysning till industriella behov, sätter Ensto en ny standard för kostnadseffektiv och funktionell belysningsstyrning. Produkterna kännetecknas av deras hållbarhet, kvalitet och estetiska tilltal.

En Saga om Innovation och Kvalitet sedan 1958

Vårt sortiment inkluderar allt från robusta markmätarskåp och eleganta taklampor till praktiska och IP-klassade lösningar för alla miljöer. Shoppa Enstos belysningsarmaturer och andra eltekniska produkter till konkurrenskraftiga priser direkt online. Vi erbjuder kvalitetsprodukter som förbättrar och förenklar din vardag, med snabba leveranser och en köpupplevelse du kan lita på. Utforska Enstos innovativa lösningar idag och ta ditt projekt till nästa nivå.

Nya produkter

Alla produkter

Skickas inom 8-11 arbetsdagar
Skrymmande vara
från 9 525,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
Skrymmande vara
2 775,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
från 680,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
299,00 kr
1 av 3 varianter i webblager
1-3 dagar
från 410,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
499,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
275,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
210,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
249,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
190,00 kr