0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Elbjörn

El-Björn – ett svenskt företag inom kraft, ljus och klimat

El-Björn grundades 1954, i Anderstorp i Småland, av Karl-Henrik Enocsson. Då hette företaget Armaturartiklar AB men 2006 bytte man namn till El-Björn AB. El-Björn arbetar hållbart och långsiktigt med produkter och produktutveckling inom kraft, ljus och klimat. Bland annat tillverkar man avfuktare, byggcentraler och värmefläktar som passar i kyliga och fuktiga utrymmen. Produkterna håller en hög kvalitet och har fokus på funktionalitet, kvalitet och säkerhet. En aktiv produktutveckling med smarta helhetslösningar, god hållbarhet och energisparande processer bidrar till en god funktionalitet hos produkterna. Alla produkter kontrolleras före leverans. Företaget finns representerat i alla nordiska länder och även ute i Europa.

Varmt och skönt med produkter från El-Björn

Hos elbutik.se hittar du både värmefläkt och avfuktare från Elbjörn. Portabla och väggfasta värmefläktar finns i flera olika varianter. Alla har en kompakt design med hög effekt som kan användas i torkrum, industrilokaler eller på byggarbetsplatser. Med en värmefläkt kan man få varmt i stora lokaler på kort tid och de kan även användas för att torka upp fuktskador. På elbutik.se kan du snabbt och enkelt handla produkter från El-Björn. Vill du ta del av nyheter kring hela vårt sortiment och få bra erbjudanden? Signa upp dig längst ner på sidan för att ta del av vårt nyhetsbrev!

Elbutik.se har ett stort sortiment av elprodukter och elektronik till konkurrenskraftiga priser, både till företag och privatpersoner. Vi har god service, snabba leveranser och flera betalningsalternativ. Du kan välja mellan direktbetalning via bank, faktura, kontokredit eller kortbetalning via Klarna Checkout.

Nya produkter

Alla produkter

Skickas inom 8-11 arbetsdagar
3 930,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
2 999,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
3 245,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
2 115,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
2 015,00 kr