0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Elbjörn

El-Björn – ett svenskt företag inom kraft, ljus och klimat

El-Björn grundades 1954, i Anderstorp i Småland, av Karl-Henrik Enocsson. Då hette företaget Armaturartiklar AB men 2006 bytte man namn till El-Björn AB. Sedan dess har El-Björn varit en tillförlitlig partner till byggbranschen och industrin, med en produktportfölj som täcker uppvärmning, torkning, avfuktning och luftrening.

Företaget är känt för att leverera hållbara och resurssnåla energilösningar, och arbetar ständigt med att utveckla produkter som är anpassade till kundernas behov. Genom långsiktigt och uthålligt arbete säkerställer El-Björn att deras produkter alltid håller hög kvalitet och funktionalitet. El-Björn har också introducerat innovativa lösningar som El-Björn Connect, en tjänst som erbjuder fullständig processkontroll för ökad produktivitet med minimal klimatpåverkan.

Varmt och skönt med produkter från El-Björn

Hos elbutik.se hittar du både värmefläkt och avfuktare från Elbjörn. Portabla och väggfasta värmefläktar finns i flera olika varianter. Alla har en kompakt design med hög effekt som kan användas i torkrum, industrilokaler eller på byggarbetsplatser. Med en värmefläkt kan man få varmt i stora lokaler på kort tid och de kan även användas för att torka upp fuktskador. På elbutik.se kan du snabbt och enkelt handla produkter från El-Björn. Vill du ta del av nyheter kring hela vårt sortiment och få bra erbjudanden? Signa upp dig längst ner på sidan för att ta del av vårt nyhetsbrev!

Elbutik.se har ett stort sortiment av elprodukter och elektronik till konkurrenskraftiga priser, både till företag och privatpersoner. Vi har god service, snabba leveranser och flera betalningsalternativ. Du kan välja mellan direktbetalning via bank, faktura, kontokredit eller kortbetalning via Klarna Checkout.

Läs mer

Nya produkter

Alla produkter

Skickas inom 8-11 arbetsdagar
3 245,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
2 999,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
3 499,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
2 015,00 kr