0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

ED-WA

Ed-Wa Plast AB - Tradition Möter Framtid

Ed-Wa Plast AB står som en stolpe i den svenska elbranschen, med sina rötter djupt förankrade i den småländska jorden sedan dess grundande år 1963. Som ett familjeägt företag, har Ed-Wa Plast AB helhjärtat ägnat sig åt att leverera högkvalitativa och innovativa lösningar inom koppling och installation. Detta engagemang för att förena tradition med det senaste inom modern teknik har säkerställt företagets position som en ledande innovatör inom tillverkningen av plastprodukter för elinstallationer. Genom att kontinuerligt utforska nya teknologier och material, strävar Ed-Wa efter att förbättra effektiviteten och hållbarheten i sina produkter, vilket gynnar både kunder och miljön.

Innovativa Lösningar från Värnamo

I hjärtat av Småland, vid Ed-Was anläggning i Värnamo, skapas produkter som inte bara bevarar en stolt hantverkstradition utan även är framtidssäkrade genom en sträng miljöpolicy. Denna unika blandning av gammalt och nytt gör det möjligt för Ed-Wa att framställa elinstallationsprodukter som är både miljövänliga och S-märkta. Deras halogenfria produkter, som uppfyller de strängaste industrinormerna, inklusive det rigorösa 850 °C glödtrådstestet och RoHS-direktivet, återspeglar företagets åtagande till kvalitet och miljöansvar. Genom att prioritera hållbarhet i varje steg av produktionsprocessen, leder Ed-Wa vägen för en grönare framtid inom elbranschen.

Ett Brett Sortiment för Professionella Behov

Ed-Wa har metodiskt utvecklat ett brett och omfattande sortiment speciellt riktat mot den professionella elektrikern. Med produkter som spänner från multidosor till armaturdosor, samt ett rikt urval av tillbehör inklusive doslock och takkrokar, garanterar Ed-Wa att deras robusta och halogenfria termoplastprodukter kan integreras i nästan vilket vägg- eller takmaterial som helst. Detta gör dem till det självklara valet för såväl nybyggnationer som renoveringsprojekt. Genom att erbjuda produkter som är både mångsidiga och lättinstallerade, möjliggör Ed-Wa effektiva och säkra installationer som uppfyller dagens höga krav på elinstallationer.

Skräddarsydda och Miljövänliga Elinstallationslösningar

Ed-Wa Plast AB står inte bara för kvalitet och innovation, utan också för anpassningsförmåga. Företaget erbjuder allt från smarta flexrör med fördragna ledare till avancerade, flamskyddande LED-boxar för downlights. Dessa produkter speglar företagets förmåga att leverera lösningar som inte bara möter dagens krav på kvalitet och säkerhet utan också imorgon miljöutmaningar. Ed-Wa är din partner för allt från traditionell kabeldragning till specialanpassade produkter för unika projekt, redo att leverera expertis och ett brett sortiment som överensstämmer med din vision och dina behov.

Svensk Kvalitet och Innovation sedan 1963

Ed-Wa Plast AB symboliserar över ett halvt sekel av svensk innovation och kvalitet inom elinstallation. Som en ledande leverantör är Ed-Wa Plast AB ett pålitligt namn för elektriker som värderar pålitlighet, hållbarhet och miljömedveten design. Genom att välja Ed-Wa för dina elinstallationsprojekt, väljer du produkter som inte bara är gjorda för att hålla över tid utan också reflekterar en djupgående åtagande till innovation och miljöhänsyn. Utforska Ed-Was fullständiga utbud av dosor, flexrör, och tillbehör på Elbutik.se och upptäck deras dedikation till högsta kvalitet och banbrytande innovation. Genom att välja Ed-Wa för dina elinstallationsprojekt, investerar du i svensk innovation och kvalitet som har stått sig genom decennier, säkerställande att varje projekt inte bara möter de aktuella standarderna utan är förberett för framtiden.

Läs mer

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 4 st
1-3 dagar
från 15,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 33,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
49,00 kr
i webblager 8 st
1-3 dagar
från 11,00 kr
i webblager 5 st
1-3 dagar
från 26,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 159,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 76,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 81,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 220,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 11,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 69,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
65,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 399,00 kr
6 av 7 varianter i webblager
1-3 dagar
från 129,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
37,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
64,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
79,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
40,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 30,00 kr
Sida 1 av 3. Visar 20 av 46 poster.
1 2 3