0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Defa

 

Hitta rätt belysning med Defa väggarmaturer


Ljus är viktigt för vårt välbefinnande. Det besitter kraften att reglera människans dygnsrytm. Olika typer av ljus skapar energi, verkar avslappnande, höjer humöret och piggar upp kroppen. Felaktig belysning kan skapa en mängd ovälkomna symptom hos de människor som befinner sig i den. Trötthet, sänkt immunförsvar, sömnproblem och stress är några av dem. Rätt belysning är med andra ord värt att investera tid och pengar i för att hitta rätt balans. Det optimalt belysta hemmet eller kontoret bygger kreativitet, höjer energinivån och bjuder in till avkoppling.

Defas belysning, till exempel Defa väggarmaturer, utgår från en enkelhet. Deras produkter är utvecklade för att kunna transporteras och installeras snabbt och enkelt. Defa väggarmaturer är redo att monteras direkt när du packar upp dem ur lådan. Antalet delar ligger på ett minimum. Komponenterna som utgör Defa väggarmaturer och annan belysning från samma varumärke är av högsta kvalitet. Samtliga produkter har genomgått noggrann testning för att de ska kunna säkerställa högsta energieffektivitet.

Defa stolparmaturer och annan belysning

I vårt sortiment hittar du Defa stolparmaturer, Defa väggarmaturer och tillbehör för din belysning. Klassiska Neptune, en särskilt känd Defa väggarmatur, finns i olika utföranden. Välj mellan olika färger i rund eller oval form. Denna armatur kan monteras direkt på väggen eller i taket och levereras med en LED-modul. Vissa typer levereras också med en rörelse- och ljussensor.

Bland Defa stolparmaturer hittar du flera trevliga varianter i vårt utbud. Välj en rak eller böjd design beroende på vad som passar in. Flera Defa stolparmaturer har en extra montageplåt inkluderad. Där kan du montera olika tillbehör. Det kan till exempel handla om en brevlåda, skylt eller ett eluttag för exempelvis motorvärmare.

Nya produkter

Alla produkter

Skickas inom 11-15 arbetsdagar
från 1 439,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
1 999,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
1 624,00 kr