0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Brilliant

Brilliant – Belysning med Tradition och Innovation

Från Glasfönster till Lysande Framgångar
Brilliant, etablerat 1951 i tyska Gnarrenburg av två passionerade glashantverkare, började sin resa med tillverkning av munblåsta glaskupor för belysningsarmaturer. Denna kärlek till formgivning och kvalitet drev företaget att vidga sina vyer mot att inkludera dekorerade glasskärmar för pendellampor. Under 1960-talet tog Brilliant ett steg vidare genom att designa egna armaturer och introducera fler material i sin tillverkning. Årtiondena som följde såg en expansion i produktlinjen till att omfatta spotlights, metallskärmar till pendelarmaturer, och under 1980-talet lanserades det populära skensystemet Vario. Med tiden har Brilliant fortsatt att växa, idag med en portfölj som sträcker sig från inomhus- till utomhusbelysning, inklusive LED-paneler, downlights, och licensierade produkter för AEG. Denna resa från enkla glaskreationer till en omfattande produktlinje av belysning illustrerar Brilliants eviga strävan efter innovation och excellens inom ljusdesign.

Innovativa Belysningslösningar för Varje Miljö

Brilliant har under mer än 70 år belyst hem, arbetsplatser och offentliga miljöer med sin moderna och dekorativa belysning. Med ett skarpt öga för trender och en outtröttlig passion för innovation har Brilliant skapat briljanta belysningslösningar som inte bara lyser upp rum utan även bidrar till en hållbar framtid. Deras engagemang för miljövänliga alternativ speglas i användandet av långlivade LED-ljuskällor och armaturer tillverkade i klimatsmarta material. Genom att kombinera estetisk skönhet med ekologiskt ansvarstagande fortsätter Brilliant att vara i framkant när det gäller att erbjuda belysningslösningar som möter dagens miljöutmaningar samtidigt som de förskönar våra livsrum.

Cosa – Stilren och Miljövänlig LED-Belysning

Bland våra mest uppskattade produkter finns Brilliants Cosa-serie, som erbjuder prisvärda LED-spotlights med IP44-klassificering. Dessa metallicblanka spottar sprider ett mjukt, varmvitt ljus och är perfekta för användning både inomhus och utomhus. Varje Cosa Decklight kit inkluderar tio LED-downlights, en transformator och komplett kablage, vilket gör installationen enkel och flexibel. För dem som behöver utöka sin belysning finns även möjlighet att köpa till separata Cosa transformatorer. Denna möjlighet att anpassa och utöka belysningssystemet gör Cosa-serien till en favorit bland kunder som söker både funktionalitet och estetik i sin belysningsdesign.

Upptäck Brilliants Sortiment hos Oss

Hos oss kan du utforska och handla Brilliants brett sortiment av belysningslösningar. Oavsett om du söker efter den perfekta belysningen för ditt hem, din arbetsplats eller din utomhusmiljö, hittar du produkter som kombinerar traditionellt hantverk med innovativ design och miljötänk. Klicka hem dina ljusstarka favoriter till lika lysande priser direkt här! Låt Brilliant belysa din värld med stil och hållbarhet. Vår omfattande kollektion erbjuder allt från minimalistiska designlampor till robusta och väderbeständiga utomhusarmaturer, vilket säkerställer att du hittar den perfekta belysningslösningen för varje miljö och tillfälle. Vi är här för att hjälpa dig att upptäcka hur Brilliants innovativa och hållbara belyningslösningar kan transformera och förhöja atmosfären i ditt utrymme. Vår dedikation till kvalitet och innovation innebär att vi kontinuerligt uppdaterar vårt utbud med de senaste produkterna från Brilliant, för att du alltid ska kunna hitta belysningsalternativ som ligger i teknikens och designens framkant.

Med Brilliants fokus på hållbarhet och energieffektivitet erbjuder vi en produktportfölj som inte bara är vacker att se på utan också vänlig mot vår planet. Från energisnåla LED-lösningar till smarta belysningssystem som kan styras via din smartphone, strävar vi efter att göra ditt hem eller arbetsplats ljusare på ett ansvarsfullt sätt. Brilliant har länge varit synonymt med kvalitet och pålitlighet, och deras produkter genomgår rigorösa tester för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna för prestanda och hållbarhet.

Läs mer

Nya produkter

Alla produkter