0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Brennenstuhl

Brennenstuhl – ett ledande internationellt företag inom elektronik och elektroteknik

I över 60 år, företaget grundades år 1958, har Brennenstuhl levererat produkter inom elektronik och elektroteknik med hög kvalitet och bra säkerhet. Hos Brennenstuhl finns ett brett sortiment av produkter som förenklar vardagen både för den professionella hantverkaren och för privatpersonen med till exempel förlängningskablar, grenuttag, kabelvindor, LED-ficklampor och strålkastare men företaget levererar även högtekniska produkter som till exempel överspänningsskydd och hem- och säkerhetsutrustning. Brennenstuhls videoövervakningssystem och intercomprodukter är till exempel mycket populära.

Brennenstuhls ambition är att hela tiden ligga i framkant när det kommer till utveckling och forskning kring sina produkter. Det märks på deras uppfinningsrikedom som gör att dom hittar innovativa och bättre lösningar där stor vikt läggs på funktion och design. Idag är Brennenstuhl ett stort och internationellt företag som utvecklar nya produkter inom elektronik och elektroteknik med hög kvalitet och god säkerhet. Produkter från Brennenstuhl kan användas både i privata hem och på byggarbetsplatser, industrier och verkstäder.

Högkvalitativa grenuttag och kabelvindor till konkurrenskraftiga priser

På elbutik.se hittar du flera produkter från Brennenstuhl. Grenuttag från Brennenstuhl är till exempel mycket användbara både för privata hem och arbetsplatser. De finns i flera olika utföranden med exempelvis jordade uttag, säkerhetsbrytare och indikator som visar om uttaget blir överbelastat. En annan populär produkt från Brennenstuhl är en kabelvinda. Dessa finns också i flera olika varianter.

Här är det enkelt och säkert att handla online. Lägg önskade produkter i varukorgen och när du kommer till betalningssidan kan du välja mellan flera olika betalningsalternativ genom Klarna Checkout. När din beställning är klar levereras den hem till dig eller till din arbetsplats. Glöm inte att signa upp dig för att få vårt nyhetsbrev, det gör du längst ner på sidan.

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
249,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
195,00 kr
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
299,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
249,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
140,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
119,00 kr
Skickas inom 21-30 arbetsdagar
327,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
119,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
335,00 kr