0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Brennenstuhl

Innovativa Lösningar från Brennenstuhl

Brennenstuhl, en ledare inom elektronik och elproduktion, har etablerat sig som en betrodd partner för säkra och effektiva el-lösningar. Med en historia av innovation och kvalitet, har Brennenstuhl banat väg för produkter som inte bara förenklar vardagslivet utan också främjar en säkrare och mer energieffektiv användning av el. Hos oss hittar du ett brett utbud av Brennenstuhl-produkter, från grenuttag med timer till kabelvindor, alla designade med användarens behov och säkerhet i åtanke.

Grenuttag med Timer för Smart Energiförbrukning

Våra grenuttag med timer är en favorit bland kunder som söker effektiva sätt att kontrollera sin energianvändning. Dessa smarta grenuttag möjliggör för användarna att planera exakt när olika elektroniska apparater ska vara på eller av, vilket inte bara sparar energi utan också förlänger livslängden på dina apparater.

Högkvalitativa Grenuttag för Varje Behov

Utöver de innovativa timer-funktionerna, erbjuder vi också ett omfattande urval av grenuttag som uppfyller de högsta standarderna för säkerhet och hållbarhet. Vare sig det är för hemmet eller arbetsplatsen, har vi lösningar som skyddar dina enheter och optimerar din strömförbrukning.

Kabelvindor som Förenklar Ditt Liv

Vår samling av kabelvindor från Brennenstuhl är oumbärlig för alla som arbetar med elektronik regelbundet. Perfekt för användning i en rad olika inställningar, från hemmabruk till professionella sammanhang, våra kabelvindor erbjuder en praktisk lösning för kabelhantering och minimerar risken för skador eller olyckor.

Upptäck Brennenstuhl hos Oss

Här kan du utforska och handla från vårt breda sortiment av Brennenstuhl-produkter. Med vårt engagemang för kvalitet och innovation, säkerställer vi att du finner de bästa lösningarna för dina elbehov. För de senaste nyheterna och för att ta del av våra bästa erbjudanden, glöm inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Vi på elbutik.se är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av elprodukter och elektronik till konkurrenskraftiga priser, med snabba leveranser och olika betalningsalternativ för både företag och privatpersoner. Upptäck allt från grenuttag med timer till kabelvindor och mycket mer, allt för att göra din elanvändning säkrare och mer effektiv.

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
195,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
339,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
299,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
140,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
249,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
249,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
119,00 kr
Skickas inom 21-30 arbetsdagar
349,00 kr
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
119,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
249,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
1 499,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
2 389,00 kr