0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

BACHMANN

Bachmann står för funktion, design och innovation

Sedan grundandet 1947 har Bachmann, med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, vuxit till att bli en ledande aktör på den globala elektronikmarknaden. Med sin sakkunskap inom elektronik och en stark tradition av kvalitet och innovation, har företaget etablerat sig som en betrodd leverantör inom branschen. Bachmann har inte bara produktions- och utvecklingscenter i Tyskland, Rumänien och Kina, utan också ett omfattande nätverk av försäljningskontor och partnerföretag över hela världen.

Bachmanns produktutbud är omfattande och inkluderar innovativa elektriska komponenter och system av högsta kvalitet. De är kända för sin förmåga att ständigt utvecklas i takt med marknadens krav och förväntningar. Deras ambition är att kombinera funktionalitet och design i sina produkter, vilket återspeglas i deras omfattande sortiment. Genom att fokusera på kundrelationer och leverantörssamarbeten strävar Bachmann efter att leverera lösningar som inte bara uppfyller utan överträffar kundernas behov.

Bra priser och snabba leveranser på elbutik.se

På elbutik.se kan du enkelt och säkert handla Bachmanns produkter. Företagets sortiment på elbutik.se inkluderar allt från stilfullt designade eluttag till kompakta infällnadsuttag med vanliga uttag och USB-portar, perfekta för bordsskivor och köksbänkar. Andra populära produkter är grenuttag med flera uttag och strömbrytare samt sladdvindor med jordade kontakter och långa kablar.

Elbutik.se erbjuder ett stort och varierat utbud av elprodukter och elektronik, anpassat både för företag och privatpersoner. Med ett fokus på användarvänlighet, snabba leveranser och hög kundservice, är elbutik.se den ideala platsen för att hitta kvalitetsprodukter från Bachmann. Dessutom erbjuder elbutik.se flera betalningsalternativ, inklusive direktbetalning via bank, faktura, kontokredit och kortbetalning via Klarna Checkout.

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 3 st
1-3 dagar
från 1 325,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 1 999,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 499,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
840,00 kr