0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Athom

Athom: En värld av smart hemautomation

Athom Homey och Homey Pro är avancerade smarta hem hubbar som förändrar hur vi interagerar med våra hem. Dessa hubbar är utformade för att stödja ett brett spektrum av smarta hemprodukter och teknologier, inklusive ZigBee, Z-wave, WiFi och Bluetooth. Detta innebär att du inte behöver begränsa dig till en viss produktlinje eller teknik – Athom Homey ger dig friheten att välja det som passar bäst för dina behov.

Innovation och Anpassningsbarhet

Med Athom Homey kan du skapa ett hem som reagerar på dina behov och vanor. Föreställ dig ett hem där belysningen automatiskt anpassar sig efter tid på dygnet, där dina elektriska värmeelement justeras baserat på om du är hemma eller inte, och där din TV och ljudanläggning kan styras med enkla röstkommandon. Athom Homey gör detta möjligt genom avancerad automation och enkel integration med en mängd olika smarta hem-enheter.

Ett Steg Mot Framtiden

Athom strävar efter att ligga i framkant inom smart hem-teknologi och erbjuder lösningar som inte bara förbättrar bekvämligheten utan också bidrar till en mer hållbar och energieffektiv livsstil. Genom att integrera och automatisera olika aspekter av ditt hem med Athom Homey, kan du njuta av en modern, anpassningsbar och miljövänlig levnadsmiljö.

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
899,00 kr