0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

ABL

ABL – elprodukter av hög kvalitet

ABL Sursum, med nästan ett sekel av erfarenhet inom utveckling och produktion av pluggar och uttag, är ett erkänt tyskt företag som grundades 1923 av Albert Büttner. Företaget, som har sitt säte i Frankrike, Tyskland, är känt för sin robusta kvalitet och högteknologiska innovationer, både för arbetsplatser och privata hem. Bland annat uppfann företaget Schuko-kontakten 1925, en jordad stickpropp som idag är standard i många europeiska länder, och fortsätter att vara en pionjär inom eMobility med sina smarta laddningslösningar. ABL produkter, inklusive dess Professional och Hightech-serie av SCHUKO pluggar och uttag, är extremt motståndskraftiga, lätta att ansluta och tillverkade med nya material som högpresterande plast Elamid för att tåla även den högsta mekaniska belastningen​.

Brett sortiment av produkter från ABL

På elbutik.se hittar du bland annat stickproppar och skarvuttag i mycket hög kvalitet från ABL. Deras produkter är stabila, välutvecklade och professionella, och används inom olika områden som byggarbetsplatser, kommersiella verksamheter, industri eller eventteknik. Det finns produkter som är temperaturtåliga och formstabila, produkter för både inomhus- och utomhusbruk och produkter som passar både till hantverkare och privatpersoner. ABL är ett bra alternativ till dig som kräver det lilla extra!

På elbutik.se handlar du alltid tryggt och säkert till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser. Här finns elmaterial både för den professionella hantverkaren och för hemmafixaren. Det ska vara enkelt att handla online och därför har vi ett stort sortiment av en mängd olika produkter som har med el att göra, till exempel belysning, dosor, kopplingskablar, strömbrytare och vägguttag. Vårt breda sortiment uppdateras hela tiden med nya produkter, håll dig uppdaterad genom att besöka vår sajt regelbundet eller signa upp dig för vårt nyhetsbrev längst ner på sidan.

Läs mer

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
78,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
29,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
269,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
75,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
85,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
39,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 108,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
129,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
25,00 kr 39,00 kr
-35%
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
249,00 kr