0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

ABL Sursum

ABL Sursum – elprodukter av hög kvalitet

ABL Sursum är ett tyskt företag som grundades redan 1923. All utveckling, produktion, kontroller och tester sker fortfarande inom företagets lokaler i Tyskland. Företaget är känt för sin robusta kvalitet och högteknologiska innovationer för både arbetsplatser och privata hem. Företaget uppfann till exempel Schuko-kontakten, en jordad stickpropp, som idag är standard i många europeiska länder. ABL tillverkar till exempel pluggar, kopplingar och uttag och är ett mycket bra alternativ för dig som söker produkter av god kvalitet med klassiska och stabila utföranden.

Brett sortiment av produkter från ABL Sursum

På elbutik.se hittar du bland annat stickproppar och skarvuttag i mycket hög kvalitet från ABL Sursum. Deras produkter är stabila, välutvecklade och professionella. Det finns produkter som är temperaturtåliga och formstabila, produkter för både inomhus- och utomhusbruk och produkter som passar både till hantverkare och privatpersoner. ABL Sursum är ett bra alternativ till dig som kräver det lilla extra!

På elbutik.se handlar du alltid tryggt och säkert till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser. Här finns elmaterial både för den professionella hantverkaren och för hemmafixaren. Det ska vara enkelt att handla online och därför har vi ett stort sortiment av en mängd olika produkter som har med el att göra, till exempel belysning, dosor, kopplingskablar, strömbrytare och vägguttag. Vårt breda sortiment uppdateras hela tiden med nya produkter, håll dig uppdaterad genom att besöka vår sajt regelbundet eller signa upp dig för vårt nyhetsbrev längst ner på sidan.

Nya produkter

Alla produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
78,00 kr
2 av 4 varianter i webblager
1-3 dagar
från 75,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 108,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
104,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
145,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
17,00 kr