0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Hem » Smarta Hem » Produkt

Vadsbo Casambi Trådlös Fjärrkontroll Xpress

Vadsbo Casambi Trådlös Fjärrkontroll Xpress


Vadsbo Casambi Trådlös Fjärrkontroll Xpress är en batteridriven trådlös brytare som via Casambi kan programmeras utefter dina behov. Du kan enkelt programmera om brytaren så skapar det en flexibel och framtidssäker lösning, där installationsmiljön kan möbleras om och väggar kan byggas om utan att brytaren behöver kopplas om. Har en räckvidd upp till 60m i öppen yta och kommer i svart eller vitt utförande.

Med tryckknappens fyra knappar kan du aktivera belysningsscener, animationer och styra enskilda belysningsgrupper. På brytaren finns även knappar som möjliggör justering av ljustemperatur och dimning av belysning. Vadsbo Casambi Trådlös Fjärrkontroll Xpress är utrustad med magneter för enkel fastsättning mot monteringsplattan. Monteringplatta medföljer. Men den kan även läggas fritt på ett bord eller döljas i en byrålåda.

De förinställda knapparna på Xpress kan konfigureras via Casambi-appen. Ett ljus indikerar den valda förinställningen. Mjuk neddimring av den senast valda förinställningen.

Se mer detaljerad information om fjärkontrollens smarta funktioner i installationsmanualen.

Specifikationer
Dimensioner
90x90x12mm
Räckvidd
60m i öppen yta
Batteri (inkluderat)
CR2430 litium knappcellsbatteri
Batterilivstid
2-5 år, beroende på användning
.
.
.

Vadsbo Casambi Trådlös Fjärrkontroll Xpress

Vadsbo