0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Raychem NRG-DM Golvvärmetermostat


NRG-DM

Raychem NRG-DM Golvvärmetermostat


Raychem NRG-DM Golvvärmetermostat är en intuitiv golvvärmetermostat som är användarvänlig programmerbar och digital golvvärmetermostat. Den har energisparprogram som är anpassade för de olika behoven hos användaren. Det går att välja mellan förinställda värden eller enkelt anpassa till egna. Genom att följa instruktionerna på skärmen är det enkelt att programmera och använda NRG-DM.

Raychem NRG-DM Golvvärmetermostat är energieffektiv och har energiövervakning som visar elförbrukning för senaste två dagarna, senaste månaden och senaste året. Termostaten har en skärm som är en LCD-display, vilken är utrustad med stor punktmatris och blå bakgrundsbelysning. NRG-DM levereras med en Schneider Exxact front i vitt utförande. I förpackningen medföljer det en front till Schneider Trend som är i polarvitt utförande. Golvvärmetermostaten är kompatibel med alla T2 och RAYCHEM golvvärmekablar och golvvärmemattor.

Golvvärmetermostaten har två programval. Det ena är ett redigerbart energisparprogram med sex händelser/dygn. Det andra är konstant temperatur (manuell På/Av). Det finns fyra olika reglerlägen på termostaten. Dessa är enbart golvgivare, enbart rumsgivare (inbyggd), en kombination av båda då golvgivaren fungerar som temperaturbegränsare och ett regulator läge finns. 

Termostaten är försedd med Heat Booster-funktion, vilket är till för snabb uppvärmning och höjer golvvärmetemperaturen tillfälligt. Denna termostat är kompatibel med golvgivare på 2 kO, 10 kO, 12 kO, 15 kO och 33 kO. Det finns ett barnlås på termostaten.

Liknande produkter

i webblager 4 st
1-3 dagar
från 2 570,00 kr
i webblager 5 st
1-3 dagar
från 3 904,00 kr
10 av 13 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 849,00 kr
10 av 11 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 990,00 kr
2 av 6 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 710,00 kr

Raychem NRG-DM Golvvärmetermostat

nVent RAYCHEM