0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
HEM » Belysning » Produkt

Hide-a-lite Pixo S II

Hide-a-lite Pixo S II står ut som en ikon för elegans och praktisk användning, anpassad för både inomhusbruk och utomhusbruk - idealisk för ditt hem eller för offentliga platser. Denna armatur gör mer än att bara belysa din byggnad; den reflekterar din kärlek till nordisk design.

Enkelt att installera och dimbar, finns Pixo S I i två olika storlekar och ansluts direkt till 230V utan behov av en omvandlare. Den smarta designen omfattar ett separat bakstycke med inbyggd distans för en ren installation, komplett med kabelingångar för utanpåliggande kablar. Både LED-ljuskällan och drivdonet kan bytas ut, vilket erbjuder mångsidighet. Färgtemperatur och ljusstyrka justeras lätt med en DIP-switch för att passa dina behov.

Utformad för att hålla i tuffa klimat, har Pixo S I ett IP65-skydd mot väta och damm, IK10-klassad slagfasthet och är täckt med en slitstark pulverlack. Med tillägget av dekorativa fronter kan du mjuka upp ljuset och anpassa armaturens look för att matcha din fasads estetik. Dessa fronter kan dessutom målas i vilken färg som helst på förfrågan, vilket ger dig oändliga möjligheter att uttrycka din unika stil.

Specifikationer
Effekt
22W
Höjd
120mm
Sockel
LED
Bredd
120mm
Spänning
230V
Djup
58mm
Kapslingsklass
IP65
Skyddsklass
I
Ljusflöde
1900lm
Färgtemperatur
2700-4000K

Dokument

Manual
.
.
.

Hide-a-lite Pixo S II

Hide-a-Lite

Relaterade produkter

Skickas inom 5-8 arbetsdagar
från 349,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
2 299,00 kr