0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
HEM » Belysning » Produkt

Hide-a-lite Pixo S I

Hide-a-lite Pixo S I är mer än en vanlig fasadbelysning - den är en symbol för stil och funktionalitet, perfekt för både inomhus- och utomhusmiljöer, oavsett om det är hemma eller i offentliga rum. Denna armatur lyser inte bara upp din byggnad utan speglar även din uppskattning för skandinavisk design.

Denna lättinstallerade, dimbara armatur finns i två storlekar och kräver ingen omvandlare tack vare dess direktanslutning till 230V. Dess design inkluderar ett separat bakstycke med inbyggd distansram, utrustat med kabelingångar för enkel och snygg installation av utanpåliggande kablar. LED och drivdonet är utbytbara, vilket ger flexibilitet i användningen. Dessutom kan du enkelt anpassa färgtemperaturen och ljusflödet efter dina behov med en DIP-switch.

Pixo är byggd för att stå emot tuffa väderförhållanden med sitt IP65-skydd, IK10 för slagfasthet och en hållbar pulverlackering. Genom att använda tillbehör som dekorfronter, kan du dämpa ljuset och förändra armaturens utseende för att passa just din fasad perfekt. Dessa fronter kan även målas i valfri färg på begäran, vilket ger ännu fler möjligheter att skapa en personlig stil.

.
.
.

Hide-a-lite Pixo S I

Hide-a-Lite