0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Eltako FUD61NPN-230V Universall Dimmerpuck 0-300W

Eltako FUD61NPN-230V Universall Dimmerpuck


Eltako FUD61NPN-230V Universall Dimmerpuck kräver inkoppling av nollledare (N) (till skillnad från FUD61NP-230V). Dimmern har stöd för R, C, L + ESL + LED -laster, vilket lämnar lite över att önska i mån av kompabilitet med de lampor som idag finns på marknaden.

Dimmern förbrukar endast 0,6W i standby läge och är utrustad med funktioner som ljusväckarklocka, barnkammar- och insomningsfunktion. Dessutom går det att programmera in upp till fyra olika ljusscenarion med hjälp av en tryckknapp med dubbelvippor och självklart går det att stämma både dimningshastighet och lägsta ljusnivå. Dimmringsnivån bibehålls när ljuset släcks så att samma inställning kvarstår när ljuset sedan tänds igen och detta kan dessutom kombineras med mjuk PÅ och mjuk AV funktionen som innebär att ljuset sakta tänds upp för att minska lasten och därmed spara lamporna.

Dimmerns är utrustad med dubbelriktad- och med signalmottagare med förstärkar-funktion och eltako erbjuder flera olika trådlösa sändare som kan användas för att styra dimmern. Det går också att styra den med vanlig återfjädrande strömställare.

Automatiskt elektroniskt överlast- och temperaturskydd.

Ingen minimilast krävs.

Belastning: R = Resistivlast /230V Glöd- Halogenlampor 0-300W C = Kapacitivlast /Elektroniska transformatorer 0-300W L = Induktivlast /Konventionella transformatorer 0-300W (max 2st) ESL = Dimbara lågenergilampor 0-100W LED = Dimbara 230V LED-lampor 0-100W. Dimmern kräver nolla.

.
.
.

Eltako FUD61NPN-230V Universall Dimmerpuck 0-300W

Eltako