0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Hem » Sommarkampanj » Produkt

Amokabel EKK-Light Installationskabel

Amokabel EKK-Light Installationskabel är en högkvalitativ kabel tillverkad i Sverige, speciellt designad för fast förläggning inomhus. Denna kabel är idealisk för både öppen och dold installation, vilket betyder att den kan installeras synligt på väggar eller dolt i rör. Dess användbarhet gör den till ett utmärkt val för en mängd olika inomhusprojekt.

Kabeln är tillverkad med både isolering och mantel av PVC, vilket gör den hållbar och motståndskraftig mot många former av fysisk påverkan under installationen. En särskilt uppskattad egenskap hos EKK-Light är dess släta yttersida som förenklar dragningen genom trånga utrymmen. Dessutom är kabeln lätt och smidig att skala, vilket underlättar för snabb och enkel installation.

Det är viktigt att notera att EKK-Light bör skyddas mot UV-ljus, vilket innebär att den inte är lämplig för användning där den skulle utsättas för direkt solljus över längre perioder. Kabeln är blyfri, vilket bidrar till en mer miljövänlig profil och minskar potentiella hälsorisker.

EKK-Light är klassificerad enligt CPR med klass Eca, vilket anger att den har vissa brandegenskaper. Kabeln är designad för att tåla en spänning på 300/500V och fungerar inom ett temperaturområde från -25°C till +70°C. Detta gör den robust nog att hantera de flesta inomhusmiljöer utan problem.

.
.
.

Amokabel EKK-Light Installationskabel

Amokabel

Relaterade produkter

i webblager 13 st
1-3 dagar
från 59,00 kr
i webblager 6 st
1-3 dagar
från 49,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
349,00 kr