0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Ebeco EB-Therm 500 Golvvärmetermostat

Ebeco EB-Therm 500 Golvvärmetermostat


Ebeco EB-Therm 500 Golvvärmetermostat är en helt ny termostat från Ebeco som är förberedd för WiFi-styrning. Denna termostat kan användas med eller utan Wifi, en helt vanlig termostat som kan kompletteras med tillbehöret EB-Connect WiFi för att styra termostaten via telefonen via appen Ebeco Connect.

Ebeco EB-Therm 500 Golvvärmetermostat är tillveckad med installatörens bästa i fokus, termostaten är enkel att hantera och installera. dne har ett lågt inbyggnadsdjup som gör att den enklare får plats i en dosa med kablaget bakom. Vid start har den en tydlig och enkel uppstartsguide.

Termostaten är utrustad med både rumsgivare och levereras med en 3m golvgivare och har en inbyggd nedräkningsfunktion som visar när start av värmen kan ske efter inspackning av golvvärmen. Termostaten stödjer åtta olika givartyper som gör termostaten ultimat i ROT-projekt och passar de vanligaste förekommande ramsystemen på marknaden så som Schneider Exxact, Elko Plus, Elko RS, Trend, ABB Jussi, ABB Impressivo och Berker S.1,B.3,B.7.

För att göra anslutningen möjlig till WiFi krävs tillbehöret EB-Connect WiFi, se tillbehör. Levereras med en 3m golvgivarekabel. Termostaten ingår i nya Cable Kit 500.

.
.
.

Ebeco EB-Therm 500 Golvvärmetermostat

EBECO

Relaterade produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
499,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
122,00 kr
3 av 5 varianter i webblager
1-3 dagar
från 180,00 kr