0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Lättinstallerad golvvärme från Namron

Golvvärme fungerar både som komfortvärme och som primär uppvärmning av rum, och det finns alternativ för alla typer av golvbeläggning. Namrons värmefolie och värmekablar tillverkas i samarbete med Varmecomfort AS, producerat för det nordiska marknaden, och levereras med 15 års garanti!

Bild på värmefolie

Energieffektivt värmefolie

Värmefolie är en fantastisk lösning för parkett-, laminat eller trägolv som snabbt kan installeras ovanpå den befintliga golvkonstruktioner såsom betong eller spånskiva. Namrons värmefolie har en mycket låg bygghöjd och ger en snabb värme som är lätt att reglera. Värmefolien har god effekt på 60W/m² och kommer i 5 olika bredder: 40, 60, 80, 100, 120cm.

Värmefolie är en av de mest energieffektiva metoderna för att värma upp ditt hem. När värmen leds uppifrån golvet ger det en större känsla av värme än vad man får från väggmonterad värme. Detta gör att man ofta kan ha termostaten inställd på lägre temperatur, vilket sparar energi.

Värmefolie ger en mycket snabb uppvärmningseffekt jämfört med andra typer av golvvärme. Det tar endast 20-30 minuter att nå önskad innetemperatur. Det gör värmefolie till ett utmärkt val för de som vill spara energi genom att sänka temperaturen under natten och dagtid.

Se Namrons värmefolie!
Bild på värmefolie

Lättinstallerade värmekablar

Värmekablar är en flexibel lösning som låter dig justera effekten per kvadratmeter enligt dina individuella behov. Ju mindre avstånd mellan värmekablarna, desto mer effekt och vice versa. Värmekablar ger en mycket stabil temperatur eftersom de värmer upp runt sig och bygger upp värme i golvet som sedan långsamt släpps ut i rummet.

Namrons robusta och kostnadseffektiva värmekabel är flexibel och enkel att installera. Kabeln har en yttre mantel och är därför lämplig för att fästas på armeringsnät och gjutas in i betong, vilket gör den till en perfekt lösning för nybyggnads- eller renoveringsprojekt. Den är också väl lämpad för 10 mm lågbyggande installation på befintliga golv.

Värmekablar från Namron kommer i flera olika utförande. Från 10m till 150m. Se alla varianter här!
Bild på värmefolie

Relevanta produkter

i webblager 17 st
1-3 dagar
från 699,00 kr
i webblager 16 st
1-3 dagar
från 499,00 kr
i webblager 5 st
1-3 dagar
från 79,00 kr
Tillbaka till nyheter