0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Elbutik Veddesta har öppnat!

Letar du efter belysning, elmaterial, värme, billaddare och mycket mer?
På Elbutik Veddesta hittar du allt du behöver för att förvandla ditt hem till det perfekta drömhemmet.

Bild på personalen i Veddesta

Marknadens bredaste sortiment

Vi är din kompletta elektronikleverantör med marknadens bredaste sortiment. Oavsett om du vill ha moderna och energieffektiva LED-lampor, eleganta ljuskronor eller praktiska spotlights/downlights, så har vi det du söker. Vi erbjuder även smarta hem-lösningar från Plejd, Schneider Electric och Namron för att göra ditt hem ännu mer intelligent och bekvämt.

Utöver belysning kan vi förse dig med alla nödvändiga elmaterial för renoveringar. Vårt sortiment inkluderar elkablar, kopplingsdosor, strömbrytare och säkerhetsutrustning av hög kvalitet för att säkerställa att din elinstallation är säker och pålitlig.

Äger du en elbil? Oroa dig inte, vi erbjuder även högkvalitativa billaddare. Med olika modeller och kapaciteter kan vi hitta en lösning som passar dina behov och bilens krav vilket gör det smidigt och bekvämt att ladda din bil hemma. Om du vill uppgradera din värmelösning har vi också lösningar för dig. Vårt sortiment av värmeprodukter omfattar effektiva element/radiatorer och golvvärme, samt smarta termostater för att skapa en behaglig och energieffektiv inomhusmiljö.

Hitta till Elbutik Veddesta!
Bild av en sektion i Elbutik Veddestas lokaler
Philips Hue och Schneider Electric

Shop-in-shops

Missa inte att vi stolt erbjuder Philips Hue och Schneider Electric shop in shops i vår butik. Här kan du hitta inspiration och utforska de senaste produkterna inom smart belysning och hemautomation. Utforska vårt sortiment och låt oss hjälpa dig skapa den perfekta atmosfären i ditt hem.

Varför ska du välja Elbutik?

Vi vet hur viktigt det är att förverkliga sina drömprojekt, och det är där vi kommer in i bilden. Med vår långa erfarenhet och kompetens i branschen är vi din pålitliga partner när det gäller allt som rör elektricitet och inredning.

Förvandla ditt hem till det perfekta drömboendet du alltid har önskat dig. Lita på oss för att hjälpa dig välja de bästa produkterna som passar just din stil och behov. Oavsett om du vill skapa en mysig atmosfär med stämningsbelysning eller om du vill effektivisera ditt energiförbruk med moderna lösningar, så finns allt du behöver hos oss.

Välkommen till Elbutik Veddesta - din partner för att förverkliga dina drömmar med kvalitetsprodukter till oslagbara priser! Ta chansen nu och skapa den perfekta boendemiljön du alltid har drömt om.

Det blir inte enklare än så här!

Du kan till och med beställa online och hämta dina produkter i butik inom endast 2 timmar. Så du kan påbörja ditt projekt utan några onödiga väntetider.
Bild på personalen i Veddesta
Tillbaka till nyheter