0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Nordlux

NORDLUX – KVALITET TILL BRA PRISER

Nordlux har sedan de grundades år 1977, haft som affärsidé att erbjuda kvalitetsprodukter till attraktiva priser. Idén är densamma idag och Nordlux har växt fram till en aktör att räkna med på den nordiska belysningsmarknaden. Trots ambitionen med ett lågt pris har Nordlux aldrig tummat på designen. Nordlux stoltserar nu med ett brett och varierat utbud av alla typer av belysning, både inomhus och utomhus. De senaste åren har Nordlux själva varit tydliga med att de fokuserat ännu mer på design, vilket tydligt har framgått i deras snygga och innovativa produktkatalog. Nu kan Nordlux leverera snygga ljuskällor i olika prisklasser. Nordlux ger ljus i nyskapande design åt folket. Idag kan man köpa Nordlux danska design i fler än 50 länder över hela världen.

INRED MED LJUS FRÅN NORDLUX

I Nordlux sortiment hittar du belysning för alla hemmets rum, för att du enkelt ska kunna skapa en varm och skön atmosfär med hjälp av belysning hemma. I vårt nordiska klimat är belysning viktigt, och det märks även i danska Nordlux design. Med hjälp av en Nordlux vägglampa kan du skapa stämningsfull belysning i hallen eller sovrummet, och med Nordlux fasadbelysning kan du med hjälp av ljus välkomna dina gäster till ditt hem och det ska se inbjudande och mysigt ut, redan innan du öppnar ytterdörren. Nordlux lampor är, tack vare sin snygga design och sitt smarta pris, ett självklart val när du letar efter belysning till ditt hem och bryr dig om både utseende och funktion. En Nordlux lampa pryder sin plats i hemmet, ger dig ett skönt ljus och skapar en atmosfär att trivas i. Letar du efter en lättplacerad ljuskälla, kan en Nordlux fönsterlampa vara ett bra val: den är både lätt att inreda med och passar lika bra som allmänbelysning i till exempel ditt vardagsrum som för stämningsbelysningen i sovrummet eller hallen. Med Nordlux lampor är det lätt att inreda ditt hem med belysning för alla ändamål, från punktbelysning till arbetsbelysning och stämningsljus.

NORDLUX GER “BRIGHT LIFE”

Som en av de ledande belysningsleverantörerna i Norden förbättrar Nordlux ständigt sin position på den internationella marknaden, och arbetar hela tiden för att möta sina kunders önskemål och behov. Huvudkontoret finns i danska Aalborg men försäljningskontoren är utspridda i Sverige, Tyskland, Norge och Kina. Nordlux slogan ”bright life” är talande för företagets ambition att leverera snygga och funktionella ljuskällor till alla människors vardag. Nordlux vill genom vacker belysning skapa en ljusare och trevligare stämning i vardagen. Med hjälp av smartare lösningar som dimbar LED-belysning, sensorer för utebelysning och inbyggda belysningslösningar kan Nordlux erbjuda lampor som inte bara ger dig rätt ljus, utan också förenklar din vardag. Nu kan du själv skapa den rätta stämningen genom att hitta dina lampor från Nordlux hos oss på elbutik.se. Vi är en av Sveriges största elbutiker på nätet och har funnits i över 10 år. Hos oss kan du köpa elprodukter, elmaterial och belysning till konkurrenskraftiga priser. Vi har alltid snabba leveranser och fri frakt om du handlar för över 999 kronor.

Nya produkter

Alla produkter