Vi bjuder på frakten hela helgen!
Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Namron Alfa LED Reflektor Tune 10W 8-pack + Plejd

Namron
Elbutik.se
3 499,00 /st

Artnr: 3220219PL
Namron Alfa LED Reflektor Tune 10W 8-pack + Plejd
- +

Paketet innehåller följande produkter

3220219N Namron Alfa LED Reflektor Tune Downlight 10W 8-pack
1377701 Plejd Universaldimmer Bluetooth LED DIM-01Namron Alfa LED Reflektor Tune Downlight 10W 8-pack är en lågprofilerad dimbar downlight som kommer i svart eller vitt utförande. Denna downlight har en reflektorteknik med prisma vilket gör att downlighten ger en effektiv ljusspridning och har ett snyggt utseende även när ljuset är släckt. Levereras komplett med drivdon och har en integrerad 10W LED ljuskälla med en ljusstyrka på 680lm.

Namron Alfa Reflektor LED Downlight Tune 10W 8-pack har en tune funktion som gör att du kan dimra färgtemperaturen från 2800-2200K, vilket möjliggör att du kan gå från en bekväm vardagsbelysning till en varmare mysig belysning. Downlighten är tiltbar 30° och kan användas som allmänbelysning eller punktbelysning. IP44-klassad, stänksäker och kan monteras direkt i isolering.

Alfa serien från Namron är en downlight serie med högkvalitativa produkter som kommer i flera färger, med olika färgtemperaturer och med tiltbar eller fast ljuskälla.

Produkten levereras i 8-pack

 

Plejd Universaldimmer Bluetooth DIM-01 är en ny unik typ av dosdimmer som kan styras i din mobil genom en app. Enheten styrs helt och hållet med Bluetooth och därför krävs ingen gateway, hub eller liknanade för att kommunicera med Plejd's produkter. Endast din mobila enhet behövs.

Dosdimmern Plejd Universaldimmer Bluetooth DIM-01 är tillverkad för att klara av glödljus, halogen och dimbara LED-ljuskällor. Kontrollingångar 1 och 2 kan användas för styrning av återfjädrande tryckknapp (förinställt), strömställare, rörelsevakt och användas för att trådlöst styra en eller flera andra produkter från Plejd. Dubbelklick kan även användas för att aktivera belysningsscenarion och inbyggt finns även funktion som gör att lamporna kan tändas vid solnedgång eller lysa med timerfunktion. Inställningarna gör du enkelt i appen. Ladda ner appen Plejd via App Store eller Google Play.

Plejd Universaldimmer Bluetooth DIM-01 får inte belastas med icke dimbara laster. Dimmern går ej att dimma innan lasten är inställd i appen, dimmern kan inte installeras utan last.

 
1