Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Philips myGarden Shades Vägglampa

410,00 /st
6-8 dagar
Artnr 17182/93/16
Philips Shades wall lantern antracit 1x15 230V
- +
Philips myGarden Shades Vägglampa

En unik design för unika utomhusögonblick. Den här eleganta, antracitgrå Philips Ecomoods-vägglampan sprider ett varmvitt, energibesparande ljus. De vackra, dubbelriktade ljuseffekter bjuder in dig att koppla av i trädgården. Gör det mesta av ditt utomhusutrymme med den här vägglampan som är perfekt för montering vid ytterdörr eller på terrassväggar. Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.
 
Den här utomhuslampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten. Den här produkten är den vanligaste och passar för allmänt utomhusbruk.
 
Lampan är utformad för att vara enkel att installera, och alla nödvändiga tillbehör, t ex torxnyckel och torxskruv, finns i förpackningen. Du hittar även tydliga anvisningar om var du kan installera produkten samt relevant information om kapslingsklasser för vattentålighet. Dubbelriktad ljuseffekt för allmänbelysning i trädgården.
Teknisk information
Material
Syntet, Aluminum
Färg
Antracit
Höjd
82mm
Längd
171mm
Bredd
170mm
Nätström
Intervall 220 - 240 V
Energiklass
A
Ljusfärg
Varmvit
IP-klass
IP44
Skyddsklass
II - Dubbelisolerad
Sockel
E27
Effekt
15W
Lumen
970lm
Väderbeständig
JA