0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken
HEM » Outlet » Produkt

Xerolight Bern LED Downlight 8W

Xerolight Bern LED Downlight 8W


Xerolight Bern LED Downlight 8W tar installation av takspottar till en ny nivå av enkelhet. Med hjälp av det tvådelade drivdonet är det enkelt för elektrikern att först gör kabeldragningen och sedan snabbt koppla in lamporna när rummet är färdigt. Tidigare har man kunnat se hur målare och andra hantverkare tvingas arbeta i rum med spotlights hängande från taket och hur färg och damm samlats på spottarnas yta. Nu är det enkelt att bara lägga undan de synliga delarna medan rummet färdigställs för att sedan snabbt och smidigt koppla in dem och sätta upp downlightsen i taket.

Xerolight Bern följer trenden av väldesignade och praktiskt ställbara downlights med hög ljuskvalitet. Den är IP44 klassad och lämpar sig därför väl i så väl badrum som i torrare inomhusmiljöer. Bern säljs i två olika utföranden med olika färgtemperatur på ljuset och en med "Tune-funktion" som reglerar färgtemperaturen med ljusstyrkan som på gamla tiders glöd- och halogenlampor vid dimring.

Det medföljande smarta drivdonet styrs enkelt med en klassisk framkants- eller bakkantstyrd dimmer som t.ex. en transistordimmer (RC, bakkant).

 

Liknande produkter

Skickas inom 5-8 arbetsdagar
från 749,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
469,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 655,00 kr

Xerolight Bern LED Downlight 8W

Specifikationer
Effekt
8W
Diameter
96mm
Ljusflöde
600lm
Håltagning
83mm
Färgtemperatur
2700K/3000K/Tune
Inbyggnadsdjup
45mm
Spridningsvinkel
40°
Kapslingsklass
IP44
Driftsätt
220-240V/AC
Färg
Vit