Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Philips Disney SoftPals Olaf

185,00 /st
6-8 dagar
Artnr 71768/08/16
Philips Disney SoftPals Olaf
- +
Philips Disney SoftPals Olaf

 
Lilla Olof är barnets lysande lampvän som försiktigt lyser upp sovrummet. Den här mjuka och gosiga vännen kan användas som bärbar lampa vid lek eller vid sovdags. När lampan lutas tänds den och lyser i fem minuter.

 

Lampan är helt säker för barn eftersom den är tillverkad i säkra material och har LED-lampor som alltid är svala vid beröring. Den är även hållbar och stöttålig. Den har inga skarpa kanter och är tillverkad i hållbara material, så att dina barn får uppleva fantasifulla ögonblick utan några som helst bekymmer.

 

SoftPal kan användas som ett bärbart ledljus när barnet går till badrummet eller föräldrarnas sovrum nattetid. Tänd SoftPal och lys upp natten. LED-lampan inuti tänds och släcks med en lätt vändning av produkten.

 

Lampan drivs av 2 stycken AAA-batterier och kan användas med alla batterier i den storleken, oavsett märke. Blanda inte olika typer av batterier, utan använd alltid samma sort. Batterier medföljer inte i förpackningen. Den lysande lampvännen SoftPal stängs av automatiskt efter fem minuter för att spara batteriets livslängd.
Teknisk information
Material
Syntet
Nätström
3V
Sockel
LED
IP-klass
IP20
Skyddsklass
III
Höjd
157mm
Längd
79mm
Bredd
79mm
Produkt med strömbrytare
Ja
Bärbar
Ja