Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Philips Disney SoftPals Elsa

185,00 /st
6-8 dagar
Artnr 71768/03/16
Philips Disney SoftPals Elsa
- +

Philips Disney SoftPals Elsa


SoftPal Elsa från Philips and Disney är barnets lekfulla lampvän som försiktigt lyser upp lekstunden. Den här färgglada, mjuka och klämbara följeslagaren ger alla fantasistunder ljus och nöje.
Lampan är helt säker för barn eftersom den är tillverkad i säkra material och har LED-lampor som alltid är svala vid beröring. Den är även hållbar och stöttålig. Den har inga skarpa kanter och är tillverkad i hållbara material, så att dina barn får uppleva fantasifulla ögonblick utan några som helst bekymmer.
SoftPal kan användas som ett bärbart ledljus när barnet går till badrummet eller föräldrarnas sovrum nattetid. Tänd SoftPal och lys upp natten. LED-lampan inuti tänds och släcks med en lätt vändning av produkten.
Lampan drivs av 2 stycken AAA-batterier och kan användas med alla batterier i den storleken, oavsett märke. Blanda inte olika typer av batterier, utan använd alltid samma sort. Batterier medföljer inte i förpackningen. Den lysande lampvännen SoftPal stängs av automatiskt efter fem minuter för att spara batteriets livslängd.
Teknisk information
Material
Syntet
Nätström
3V
Lumen
5lm
Höjd
132mm
Längd
72mm
Bredd
62mm
IP-klass
IP20
Sockel
LED
Produkt med strömbrytare
Ja
Bärbar
Ja