Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Philips Disney Marvel SoftPals Spiderman

185,00 /st
6-8 dagar
Artnr 71768/40/16
Philips Disney Marvel SoftPals Spiderman
- +
Philips Disney Marvel SoftPals Spiderman

SoftPal Spider-Man är barnets lysande lampvän som försiktigt lyser upp sovrummet. Den här mjuka och gosiga vännen kan användas som bärbar lampa i lek eller vid sovdags. När lampan lutas tänds den och lyser i fem minuter.
Lampan är helt säker för barn eftersom den är tillverkad i säkra material och har LED-lampor som alltid är svala vid beröring. Den är även hållbar och stöttålig. Den har inga skarpa kanter och är tillverkad i hållbara material, så att dina barn får uppleva fantasifulla ögonblick utan några som helst bekymmer.

SoftPal kan användas som ett bärbart ledljus när barnet går till badrummet eller föräldrarnas sovrum nattetid. Tänd SoftPal och lys upp natten. LED-lampan inuti tänds och släcks med en lätt vändning av produkten.
Lampan drivs av 2 stycken AAA-batterier och kan användas med alla batterier i den storleken, oavsett märke. Blanda inte olika typer av batterier, utan använd alltid samma sort. Batterier medföljer inte i förpackningen. Den lysande lampvännen SoftPal stängs av automatiskt efter fem minuter för att spara batteriets livslängd.
Teknisk information
Material
Syntet
Nätström
3V
Effekt
0,2W
Antal lampor
2
Sockel
LED
IP-klass
IP20
Skyddsklass
III
Höjd
120mm
Längd
65mm
Bredd
60mm
Dimbar
Nej
Lumen
5lm