Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Wiser - Nya styrenheter för ett smart hem!

Wiser sortimentet är mer än bara belysningsstyrning och erbjuder ett brett urval av olika produkter för att kunna styra ditt hem trådlöst, på distans eller i hemmet. Sortimentet består av allt från rörelsedetektering till IP-kamera, belysningsstyrning till vattenläckagesensorer och mycket mer. Wiser är utformat för att kunna göra din vardag enklare, du kan välja att börja i liten skala och sedan bygga på efter ditt behov. Med Wiser i hemmet blir din vardag tryggare och enklare och ger dig även kontroll över din energiförbrukning.

Hjärnan i systemet består av en Gateway som kommunicerar med alla dina Wiser produkter och gör det möjligt att få notiser och larm till din mobil oavsett om du är hemma eller på resande fot. Med Wiser Gateway gör du enkelt inställningar för alla dina Wiser produkter i appen Wiser by SE. De flesta Wiser produkter kommunicerar genom Zigbee 3.0 som är en pålitligt och beprövad teknologi för trådlös standard.

I Wiser serien finns det uppkopplade dimrar och strömbrytare med Exxact-design i alla tre färger, vit, antracit och metallic. Har du en annan designserie hemma, exempelvis Renova, kan du använda dig av Wiser dimmerpuck eller strömställarpuck utan att behöva byta ut dina befintliga strömbrytare och vägguttag.

Här ser du hela sortimentet av Schneider Wiser.

Bild från Schneider Electric

Tillbaka till nyheter