Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Nyhet- Qudo Elbilsladdare

Idag är det vanligt att man väljer en elbil eller hybridbil när det är dags för ny bil. Det är inte bara Tesla som säljer eldrivna fordon utan många av de stora tillverkarna har idag någon form av el- eller hybridbil i sitt sortiment.

Det kanske inte finns tillräckligt bra täckning av laddstationer där du bor? Eller så vill du kanske bara kunna ha ett fulltankat fordon på morgonen på väg till jobbet? Då är en laddbox rätt val för dig.

Q-Light Qudo Elbilsladdare Svart 22kW 0-32A Typ2 är en laddbox som är enkel att använda med många smidiga funktioner. Stilren och modern med tidsinställd laddning. Du behöver inte ens någon app för att använda laddaren. Har du ont om plats vid bilen? Qudo har uttag på undersidan och sticker därför inte ut lika mycket som andra elbilsladdare.

Q-Light Qudo Elbilsladdare har ett snyggt ljus som gör det enkelt att hitta laddaren när det är mörkt. Det går även att låsa Qudo och förhindra obehöriga att ladda med RFID.

Qudo är utvecklad och designad i Norge. Använd laddboxen med en hand utan problem - locket på uttaget kan öppnas enkelt med samma hand som håller i kontakten och locket stängs automatiskt!

Tillbaka till nyheter