Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Förläng sommarkvällarna

Sommaren är runt hörnet och det börjar bli läge att ta sig ut och spendera kvällarna på uteplatsen. Höj stämningen och förläng sommarkvällarna med dekorativ belysning och praktiska terassvärmare. Vi har ett stort utbud av produkter som ger nytt liv till din trädgård. Du kan alltid räkna med snabb leverans och god service hos oss på Elbutik.se!

Utomhusbelysning har de senaste åren blivit mycket vanligt då LED belysning tagit marknaden med storm. LED-teknik har lett till energisnål, klimatsmart och hållbar belysning som åtminstone presterar lika bra som de äldre och traditionella halogen- och glödlamporna.
Lys upp uppfarten, terrassen eller altanen med innovativ och prisvärd LED belysning.

Trädäck, trappor eller liknande platser kan vara rena rama olycksfällorna på kvällar när det är mörkt. Skapa trygghet samtidigt som du ger din tomt ett mysigare intryck med decklights, markspottar och trappstegsbelysning.

I trädgården vill man kanske inte dra el och då är batteridrivna eller solcellsdrivna lampor ett utmärkt alternativ. Ge din trädgård en makeover med lättanvända och dekorativa lampor.

 

Smygstarta sommarnjutet med en eldriven terrassvärmare. I vårt klimatsortiment hittar du mobila, hängande samt väggmonterade terrassvärmare. Ställ in värme efter behag med fjärrkontroll och om du inte vill oroa dig över dåligt väder kan du köpa en terrassvärmare som tål regn och stänk!

Låt denna utomhussäsongen bli den bästa med utvalda produkter från oss på Elbutik.se!

Tillbaka till nyheter