Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Belysning Downlights Downlight 230V Vinga downlights 230v

Vinga downlights 230v

Vinga downlights 230V är bra val om du söker en diskret och välgjord armatur som inte ger ett lika koncentrat ljus som spotlights utan en mer spridd belysning i rummet, så kallat allmänljus. Downlights kan givetvis kombineras med spotlights om du även vill uppnå punktbelysning.

Snyggt, nedåtriktat LED-ljus

Söker du downlights 230V som ger ett nedåtriktat ljus och som kan monteras på ett sätt som gör att armaturen inte stjäl för mycket uppmärksamhet? Då är Vinga downlights 230V ett mycket bra val. Hög formfaktor och god elsäkerhet kännetecknar alla produkter från företaget Vinga. Downlights blir sällan lika varma som spotlights och kan därför monteras där spottar inte är så lämpliga.

Downlights och spotlights bygger på en liknande teknik. Skillnaden är att en downlight ger ett mer spritt ljus och Vinga downlights 230V passar utmärkt som generell belysning i ett mindre utrymme som till exempel en hall eller i en gång mellan olika rum i hemmet. Med Vinga downlights 230 volt får du ekonomisk LED-belysning och snygg design.

Investera i bättre ljus

Hos oss hittar du ett stort sortiment av det mesta inom el och belysning. I vårt sortiment finns de senaste tekniska lösningarna för moderna hem, kontor och offentliga miljöer. Vi kan kan erbjuda fri frakt vid köp över 999kr och siktar på att alltid ge bra service till våra kunder.