Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Verktyg Ställningar

Ställningar

 

Förenkla elarbetet med bra ställningar

En bra byggnadsställning höjer säkerheten när du ska arbeta på hög höjd. Det viktigaste är att köpa byggnadsställningar av god kvalitet. Ställningar ska hålla år efter år och kunna användas i långa perioder. Det är viktigt att ställningar som används vid elarbete tål tuffa förhållanden i fuktiga, varma, kalla och ibland ostadiga miljöer. Då kan man förlita sig på att inga olyckor sker. Vi på Elbutik.se erbjuder några av marknadens bästa ställningar i vårt sortiment.

Rullställningar och byggnadsställningar

Arbetsmiljöverket arbetar för att höja säkerheten under arbetsförhållanden som inkluderar hög höjd. De sätter höga krav på tillgången till byggnadsställningar, men även på ställningarnas kvalitet. Även om du inte utför arbeten på hög höjd som anställd i ett företag är det en investering värd att göra. Det är helt enkelt en investering i den personliga säkerheten, vilket i längden kan bli skillnaden mellan liv och död.

Hos oss på Elbutik.se kan du bland annat hitta kraftiga aluminiumställningar för arbeten som utförs både utom- och inomhus. Varumärket Skeppshultstegen tillverkar byggställningar med generösa mått som ger en stabil och trygg plattform att arbeta på. Ställningarna har tre olika plattformslängder, vilket skapar flexibilitet och möjliggör justeringar för att kunna möta alla behov. Att hitta den optimala lösningen för ändamålet blir därför enkelt. Rullställningarna från Skeppshultstegen säljs i kompletta paket med olika plattformshöjd. Välj själv plattformshöjd mellan 3,2 till 8,2 meter.

Köp en trygg och säker byggnadsställning hos oss, så blir jobbet både lättare och mindre skakigt.

Skickas inom 4-5 arbetsdagar
Skrymmande vara
från 36 894,00
Skickas inom 4-5 arbetsdagar
Skrymmande vara