Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Nordhem

 

Alltid torra handdukar med Nordhem handdukstork

Är du i färd med att renovera badrummet? Med en Nordhem handdukstork i ditt liv behöver du aldrig mer irritera dig på blöta handdukar på golvet. Investera i en av Nordhems handdukstorkar och upplev den lyxiga känslan i att alltid ha torra, varma handdukar redo.

Nordhem gjorde entré på badrumsmarknaden år 2004 och har sedan dess gjort sig ett namn tack vare sin stilrena design och höga kvalitet. De tillverkar handdukstorkar för både stora och små utrymmen och arbetar ständigt med att utvecklas utifrån kundernas önskemål och behov.

Välj rätt storlek av Nordhem handdukstork

Hos oss på Elbutik.se finns ett brett sortiment av Nordhem handdukstorkar. Med sina runda och svängbara bågar bygger de upp en elegant helhet. Den smarta utformningen med bågar som kan vridas åt varsitt håll i 180 grader innebär att du får plats med flera handdukar samtidigt och att handdukstorkaren kan vridas in mot väggen när den inte används. På så vis sparar du massor med plats, men behåller den eftertraktade funktionen i en handdukstork. Modellerna finns i olika varianter där du kan välja mellan olika bredder och olika höjder. Strömbrytaren finns i botten av det rör som är stående.

Ännu mer stilren är modeller finns med. De är nättare och mer flexibla och passar bra in i det strama, skandinaviska hemmet med sin stilrena design. Dessa modeller av Nordhem handdukstork består av ett enkelt vertikalt rör och får alltså plats i alla badrum. Köp så många du behöver och placera dem sida vid sida eller var för sig.

Bestsellers

Nya produkter

Alla produkter